Le Blanc Advies & ArchiXL winnen aanbesteding Belastingdienst

5 november 2013De combinatie van de adviesbureaus Le Blanc Advies en ArchiXL is in een aanbesteding van de Belastingdienst geselecteerd als mantelpartij op het perceel Informatiearchitectuur.


Apeldoorn– De combinatie van de adviesbureaus Le Blanc Advies en ArchiXL is in een aanbesteding van de Belastingdienst geselecteerd als mantelpartij op het perceel Informatiearchitectuur. Tevens is Le Blanc Advies geselecteerd als mantelpartij op het perceel IT-modellering, procesmodellering en datamodellering. De selectiecriteria voor deze aanbesteding waren zeer streng. Eisen werden gesteld aan opleiding, ervaring en certificaten op verschillende gebieden.

Volgens Jan Willem van Veen, partner bij ArchiXL, bevestigt deze gunning de strategische keuzes van beide adviesbureaus. Van Veen: “We zien steeds meer een onderscheid ontstaan tussen enerzijds grotere partijen die concurreren op prijs en anderzijds partijen die zich richten op kwaliteit. Wij kiezen bewust voor het tweede en profileren ons als kennisinstituut. Bij een aanbesteding als deze waarbij de klant extra hoge eisen stelt, is dat een voordeel. Dat de Belastingdienst ons selecteert, laat zien dat klanten ons ook als kennisinstituut erkennen”.

Richard de Wit, directeur Le Blanc Advies: “We zijn erg trots op het feit dat de Belastingdienst de keuze heeft gemaakt voor specialisten die hun kwaliteit bewezen hebben. Uit de vele, soms grote, organisaties is de keuze op twee kleine specialisten gevallen, hét bewijs dat kleine bedrijven ook ‘groot’ kunnen zijn!”

Facts:
- Aantal medewerkers Le Blanc Advies: 31
- Aantal medewerkers ArchiXL: 9
- Beiden opgericht in 2007
- Branche: Overheid, semi-overheid, verzekeraars


XL&Blogs

XL&Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws en
ontwikkelingen binnen XL&Knowledge?

XL&Links