Gold sponsor SMW-congres Berlijn 2013

4 september 2013Onder de vlag van ons kennismanagementlabel XL&Knowledge zijn wij Gold Sponsor van het internationale Semantic MediaWiki congres in Berlijn in oktober.


Semantic MediaWikiSMW Con Fall 2013 is hét evenement voor gebruikers en ontwikkelaars van semantic mediawiki, de opensourcesoftware waarop ons WikiXL-platform is gebaseerd. Dit jaar wordt het congres gehouden in het centrum van Berlijn, van 28 tot en met 30 oktober. In diverse presentaties, tutorials en workshops worden nieuwe ontwikkelingen en case-study's getoond en worden doorontwikkelingen van de software besproken.

SMW-logo.png

Onder de vlag van ons kennismanagementlabel XL&Knowledge zijn wij dit jaar Gold Sponsor van het congres. Ook verzorgen wij enkele presentaties, onder meer over het toepassen van SMW bij het ontwikkelen van referentiearchitecturen, en over ideeën die wij hebben om de software geschikt te maken voor 'semantic timetravel', oftewel het door de tijd heen kunnen volgen van de veranderingen in een architectuur. Met ons sponsorschap steunen wij actief de opensourcecommunity van Semantic MediaWiki.

Het congres staat open voor iedereen met interesse in Semantic MediaWiki. Op de tutorialdag worden diverse praktische workshops gehouden waarmee u uw vaardigheden kunt vergroten. Het congres is daarom ook geschikt voor 'beginners'.


Zie ook: http://semantic-mediawiki.org/wiki/SMWCon Fall 2013

XL&Blogs

XL&Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws en
ontwikkelingen binnen XL&Knowledge?

XL&Links